Prevodilac-tumač-za-nemački-njemački-srpski-slovenački-jezik

Prevodilac i tumač za nemački, srpski i slovenački jezik

Prevodilac / tumač

Österreichs Firmenverzeichnis im Internet

Firma Lingua Artes – Translations and services nudi  kvalitetno prevođenje i lektoriranje za srpski, nemački i slovenački jezik. Takođe nudimo prevođenje tekstova, pisanih u ćirilici, u nemački, slovenački jezik i obratno. Cene za prevođenje su različite, znači zavise od količine i vrste teksta, prevođenje iz srpskog u slovenački jezik je znatno jeftinije, nego prevođenje u nemački jezik. Pored navedenog, nudimo tzv. mobilno prevođenje u nemački i slovenački jezik iz srpskog jezika, ili obratno.

Mobilno prevođenje podrazumeva angažovanje prevodioca/tumača na terenu. Primer: Firma ili drugi poslovni subjekat odlazi iz Srbije, Bosne ili Republike srpske na sondiranje mogućnosti prodiranja, odnosno sklapanja poslova u Austriju, Nemačku, Švicarsku, Sloveniju. Mobilnog prevodioca/tumača možete angažovati takođe u primeru, da vaši potencijalni poslovni partneri dolaze kod vas.

Logično je, da je za uspešnu komunikaciju apsolutno važna mogućnost obojestranskog razumevanja. Što znači, da neki član takve jedne ekipe mora dobro, još bolje vrlo dobro vladati jezikom, koji se govori na tom području. Ukoliko takve osobe nema, postoji mogućnost angažovanja prevodioca/tumača, koji je prisutan tokom poslovnih razgovora/pregovora.

Cena za usluge mobilnog prevodioca/tumača, mobiler Übersetzer/Dolmetscher, Mobile translator, stvar su dogovora. Pravovremeno nas kontaktirajte, opišite projekat i ubrzo ćete primiti našu ponudu.

Reference:

– Na osnovu ugovora radio kao prevodilac za njemački jezik za Slovenačko ministarstvo unutrašnjih poslova, (MNZ RS) od 2002-2006.
–  Prevodilac za nemački i slovenački jezik za izdavačku kuću Verlag Dashöfer

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.